طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی ، برترین ماهی و سس برای استیک چیه؟
به گزارش مجله سرگرمی، استیک ماهی ایتالیایی یکی از خوشمزه ترین است که در سراسر جهان هواداران زیادی دارد و در هر کشور یا منطقه ای با رسپی خاصی تهیه و با مواد متنوعی طعم دار می گردد. استیک ماهی ایتالیایی یک غذای فوری، ساده و در عین حال لاکچری است که معمولا با استفاده از شیر ماهی (ماهی شیر)، ماهی سالمون، قزل آلای صورتی، هالیبوت، کاد یا فیله بعضی دیگر از انواع ماهی گوشتی درست می گردد و برای و خودمانی یا مهمانی یک غذای عالی است. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی به عنوان یک غذای لوکس دریایی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه استیک ماهی ایتالیایی (برای 4 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
فیله ماهی شیر | 1 کیلوگرم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
کره | به میزان لازم |
سیر | 4 حبه |
آبلیمو یا آب لیموترش تازه | 2 قاشق غذاخوری |
زست لیموترش | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پودر سیر، ادویه مخصوص ماهی و رزماری | به میزان لازم |
پاستا و برنج | برای سرو استیک ماهی |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه و مرینیت ماهی: 3 ساعت
مدت زمان لازم برای تهیه استیک ماهی ایتالیایی: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی در تابه روی گاز
درست کردن استیک ماهی ایتالیایی در تابه و بدون فر مثل یک روش آسان درست کردن این غذا با ماهی است.
مرحله اول: قطعات ماهی را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی، قطعات ماهی شیر یا دیگر انواع ماهی دلخواه را به خوبی بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد. توجه داشته باشید، گوشت شیر ماهی استیکی معمولا به صورت افقی برش می خورد. به طوری که یک قطعه از استخوان ستون فقرات ماهی در وسط آن واقع شده است.
اگر به جای شیر ماهی از فیله ماهی دیگری استفاده می کنید، مراقب باشید تیغ نداشته باشد. در صورتی که ماهی شما تیغ داشت، باید استخوان های ریز را با یاری موچین کاملا جدا کنید.
اگر از فیله ماهی منجمد استفاده می کنید آن را در فضای یخچال قرار دهید تا یخ ماهی آب گردد.
برای خرید انواع ماهی تازه یا فیله ماهی منجمد می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: قطعات ماهی را طعم دار کنید
حالا، قطعات ماهی استیکی را در ظرف مناسبی بگذارید و به میزان 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر سیر، ، رزماری (خشک یا ساطوری شده)، زست لیمو، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. مواد طعم دهنده را با دست روی سطح ماهی بمالید و ماساژ دهید تا همه قسمت های ماهی به این مواد آغشته گردد.
راستی، حبه های سیر را هم باید پوست بگیرید و بشویید. سپس، سیرها را به صورت ریز رنده نموده و به استیک ماهی ایتالیایی اضافه کنید تا بوی زهم ماهی را بگیرد. سایر را بلد هستید؟
برای خرید روغن زیتون، پودر سیر، ادویه ماهی، رزماری خشک، نمک و فلفل سیاه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: استیک ماهی را استراحت دهید
در این مرحله از تهیه استیک ماهی شیر به روش ایتالیایی، درب ظرف حاوی قطعات ماهی آغشته به ادویه ها را ببندید یا با سلفون بپوشانید. سپس، ظرف ماهی را برای 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید تا استیک استراحت کند و کاملا طعم دار گردد.
مرحله چهارم: استیک ماهی را سرخ کنید
پس از گذشت این مدت، میزانی کره و روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا گرم گردد. قطعات شیر ماهی استیکی را در تابه قرار دهید و هر طرف آن را به مدت 5 الی 7 دقیقه سرخ کنید.
برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: آبلیمو را اضافه کنید
پس از سرخ شدن هر 2 طرف استیک ماهی، حالا نوبت به اضافه کردن آبلیموی تازه می رسد. بنابراین، به میزان 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش را بگیرید و روی ماهی های سرخ شده بریزید، اگر لیموترش ندارید از 2 قاشق غذاخوری آبلیمو بهره ببرید.
حالا قطعات ماهی را پشت و رو نموده و حدود 2 دقیقه صبر کنید تا ماهی سرخ شده با آبلیموی تازه برای مدت کوتاهی بپزد.
مرحله آخر: استیک ماهی ایتالیایی را سرو کنید
پس از گذشت این مدت، حرارت را خاموش کنید و استیک ماهی ایتالیایی را در ظرف سرو قرار دهید. شما می توانید این غذای خوشمزه، ساده و در عین حال لوکس را با برگ جعفری و گشنیز تازه، زیتون، برش های نازک لیموترش و دیگر انواع سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
در صورت تمایل، می توانید این استیک خوشمزه را با ، ، ، یا حتی با میل کنید.
در صورت تمایل، برای خرید انواع پاستا و برنج می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
روش تهیه استیک مایه ایتالیایی در فر
در صورت تمایل، می توانید استیک ماهی را پس از مزه دار کردن به جای سرخ کردن در تابه به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. سپس، میزانی آبلیموی تازه را با جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و روی ماهی گریل شده بریزید و استیک ماهی را سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه استیک ماهی ایتالیایی
- اگر ماهی درسته و پاک نشده خریداری کردید، ابتدا باید دم و سر ماهی را جدا کنید. سپس، پوست ماهی را بگیرید و محتویات شکم آن را خالی کنید. برای درست کردن استیک، ضروری است ماهی را فیله کنید یا بسته به نوع ماهی به صورت استیکی برش بزنید.
- به دلخواه می توانید استیک ماهی را با سس قارچ، سس سیر، سس تمر هندی، سس تارتار یا دیگر انواع سس نوش جان کنید.
- برای مزه دار کردن استیک ماهی می توانید از زعفران دم نموده، زنجبیل (پودر یا رنده زنجبیل تازه)، پونه تازه، آب پرتقال، جعفری تازه، سس سویا، تخم گشنیز و سس خردل هم بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن استیک ماهی ایتالیایی
طرز تهیه استیک ماهی سالمون چگونه است؟
طرز تهیه استیک ماهی سالمون هم عینا مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم.
برترین ماهی برای تهیه استیک ماهی خوشمزه چیست؟
شیرماهی یا ماهی شیر از مناسب ترین انواع ماهی برای تهیه استیک است. با این حال، شما به دلخواه می توانید استیک ماهی را با استفاده از فیله سالمون، قزل آلای صورتی، کاد، هامور، سی بس و بعضی از دیگر انواع ماهی های گوشتی درست کنید.
سس برای سرو استیک ماهی چی استفاده کنم؟
شما به دلخواه می توانید استیک ماهی را با سس سیر، سس قارچ، سس خردل، سس تمر هندی یا سس تارتار سرو کنید.
دلیل سفت شدن استیک ماهی چیه؟
پخت طولانی مدت استیک بافت آن را سفت می نماید. این قضیه درباره تمام انواع استیک با گوشت های مختلف صدق می نماید.
منبع: افق کوروش