غذاهای محبوب در مالدیو
به گزارش مجله سرگرمی، مالدیو کشوری کوچک و زیبا در جنوب آسیاست که می توانید با خیال راحت به آن سفر کنید. نزدیک ترین کشور معروف به جزیره مالدیو سریلانکاست که در سفرهای پیشین تیم خبرنگاران از سریلانکا و قیمت تورهایش برایتان مفصل گفته ایم. مالدیو را بسیاری از زوج های جوان برای سپری کردن دوران ماه عسل انتخاب می نمایند اما بی شک یکی از لذت بخش ترین قسمت های سفر به این دیار برای خریداران تور مالدیو مربوط به غذاهای خوشمزه و دریایی آن است. در رستوران های مالدیو غذاهای اروپایی و آسیایی سرو می گردد اما غذاهای دریایی مالدیو طمع خاص و متفاوتی دارند. در این مقاله مشهورترین و محبوب ترین غذاهای مالدیو را به شما معرفی می کنیم تا هنگام سفر بتوانید، در رستوران ها به آسانی غذای محبوب خود را انتخاب نمایید.
در مالدیو چه غذایی بخوریم؟
مالدیو کشور ساحلی است به همین علت بیشتر غذاهای مالدیو با انواع ماهی به ویژه ماهی تُن طبخ می شود. نارگیل، برنج و ماهی در بیشتر غذاها دیده می شود. یک نکته جالب در مورد غذاهای مالدیو، تاثیرپذیری از فرهنگ غذایی هند و سریلانکاست. از لحاظ جغرافیایی مالدیو همسایه کشورهای هند و سریلانکا محسوب می شود که البته مرز آبی با آنها دارد. وجود مزارع بزرگ ادویه در مالدیو سبب می شود تا غذاهای مالدیو نیز متاثر از فرهنگ غذایی این دو کشور قرارگرفته و بیشتر طعم تند و گرم داشته باشند.در بیشتر هتل های مالدیو رستوران هم هست و شما می توانید غذاهای محبوب آسیایی را در فهرست منوی آن ها ببینید. بعضی از هتل ها هم بوفه شام را با هزینه های اتاق حساب می کنند و شما می توانید برای شام از غذاهای بوفه به همراه منوی بار که مملو از انواع غذاهای هندی، ایتالیایی و اصیل بومیان مالدیو است را نوش جان نمایید.غذای ماس هونی | یک صبحانه خوشمزه
صبحانه در سفر به مالدیو می تواند به بخشی هیجان انگیز در سفر شما تبدیل شود. اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که میل کردن یک صبحانه جانانه می تواند روزتان را بسازد، ماس هونی (Mas huni) را در مالدیو میل کنید. این غذای پرطرفدار از ماهی دودی، نارگیل و پیاز تشکیل می شود که با ادویه های مخصوصی پخته و طعم دار می گردند. ماس هونی مالدیو بیشتر در کنار سبزیجات بخارپز و تخم مرغ آب پز شده به عنوان صبحانه و میان وعده به همراه نان سرو می شود. این خوراکی ناب از اصیل ترین غذاهای جمهوری مالدیو به شمار می آید که در اغلب هتل و رستوران ها در مالدیو یافت می شود.غذای ساگو بوندی بای | Saagu bondibai
ساگو بوندی بای نوعی پودینگ است که از نشاسته تهیه می شود. این دسر لذیذ را با شیره نارگیل یا خامه سرو می کنند. برای تزیین آن از انواع مختلف میوه ها استفاده می شود. آشپزان مالدیو بوندی بای را هریک به شیوه ای خاص تهیه می کنند و معتقد هستند که هرکسی رسپی و دستورپخت خاصی دارد. اگر وجترین هستید و یا در مالدیو از خوردن غذاهای دریایی خسته شدید، توصیه می کنیم که ساگو بوندی بای را امتحان نمایید. هزینه تهیه این غذا در مالدیو به صورت میانه 200 تا 500 روفیه مالدیو می باشد. سی فایر سالت معروف ترین رستوران مالدیو است که ساگو بوندی بای را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.غذای باجیا | Bajia
باجیا (Bajiyaa) نوعی غذای سنتی مالدیو است که با گوشت پخته ماهی و نارگیل تهیه می شود و بسیار لذیذ و محبوب است. برای آن که بتوانید مزه این غذا را تصور کنید، باید بگویم که چیزی شبیه به کوکو سیب زمینی است که در داخل آن گوشت هم می ریزند. این غذا را می توان نوعی اسنک به حساب آورد. البته باجیا را می توانید در بعضی دیگر از کشورهای آسیای شرقی مانند هند و بنگلادش نیز پیدا کنید و در بعضی مواقع آن را به عنوان غذایی خیابانی نیز عرضه می کنند. این غذا را با گوشت، ماهی و سبزیجات تهیه می کنند. اگر وجترین هستید، می توانید از باجیای سبزیجات لذت ببرید. در بسیاری مواقع باجیا را در کنار فلفل میل می کنند.غذای فیهونو ماس | Fihunu Mas
اگر در فکر سفر به مالدیو و استراحت در کنار سواحل این دیار هستید، مطمئن باشید که فیهونو ماس نیز یکی از انتخاب های شما برای تجربه یک غذای اصیل خواهد بود. برای تهیه این غذا ماهی های دریایی با جثه میانه را کباب می کنند و در سس مخصوصی که طعم تندی دارد آن را مزه دار نموده و در کنار سبزیجات سرو می کنند. از آنجایی که در مالدیو ماهی ها به صورت روزانه صید می شوند و اقیانوسی هستند، اگر در صدد چشیدن یک غذای ناب دریایی هستید، فیهونو ماس انتخاب خوبی خواهد بود و اغلب گردشگران خارجی آن را به خاطر تازه بودن ماهی و پودر سوخاری استفاده شده در آن دوست دارند.غذای گولا | Gulha
گولا یا گولها را می توان نوعی فینگرفود به حساب آورد. میزان این غذا بسیار کوچک است و اگر بخواهم آن را دقیق تر توصیف کنم به میزان گوشت های گرد شده در کله گنجشکی و یا گوشت چرخ نموده های گرد شده در رشته پلو یا عدس پلو می باشد. این غذا را اغلب به صورت لوکس تزئین می کنند و بسیار اشتها برانگیز است. مواد تشکیل دهنده اصلی این غذا پیاز، شیر نارگیل، فلفل چیلی، نارنج، کاری و ادویه های مخصوص می باشد. این غذا در نهایت در روغن فراوان سرخ می شود بنابراین برای کسانی که رژیم دارند، مناسب نیست.غذای بیس کیمیا | Bis keemiya
بیس کیمیا به صورت رولت های سرخ شده در روغن ماهی است و بیشتر با ماهی تن تهیه می شود. این غذا شباهت زیادی به سمبوسه های جنوب ایران دارد. اگر از خوردن پیراشکی و تن ماهی لذت می برید، حتما از بیس کیمیا نیز خوشتان خواهد آمد. ناگفته نماند که در بسیاری از کشورهای جنوب شرقی آسیا که دارای پهنای ساحلی هستند، می توانید بیس کیمیا را بیابید و در حقیقت از غذاهای معروف دریایی به شمار می آید. توصیه می کنیم که این غذا را از جاهای معتبر بخرید تا مسموم نشوید، البته اگر تور مالدیو را می خرید و در هتل اقامت دارید، لازم نیست نگران مسمومیت باشید زیرا آمارها نشان می دهد مسمومیت غذایی در مالدیو در بین گردشگران بسیار کم است.غذای کولی بوکیبا در مالدیو | Kulhi Boakibaa
کولی بوکیبا نوعی کیک گوشت به شمار می آید، اگر بخواهیم آن را با غذاهای ایرانی مقایسه کنیم باید گفت که شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد، با این تفاوت که در آن از ماهی استفاده می کنند. کولی بوکیبا غذای معروفی است. در کولی بوکیبا ادویه های هندی متعددی استفاده می شود که همین موضوع سبب معروفیت روز افزون آن شده است. بر سر اصالت غذای کولی بوکیبا اختلاف نظر وجود دارد و بعضی آن را هندی و بعضی دیگر مربوط به بومیان مالدیو می دانند. این غذا کمی سنگین است و پیشنهاد می کنیم که آن را برای ناهار میل نموده و یا تکه ای از آن را به عنوان پیش غذا میل کنید.غذای هونی روشی | Huni roshi
هونی روشی یا نان چاپاتی (chapati bread) نانی است که از نارگیل تهیه می شود و سپس آن را سرخ یا طبخ می کنند تا طلایی رنگ شود. طعم و بافت این نان بی نظیر است و عطر خوش نارگیل، مزه آن را فوق العاده می نماید. نان یک غذای کامل نیست اما به خاطر معروفیت زیادی که هونی روشی در مالدیو دارد، آن را در این بخش گنجاندیم. توجه داشته باشید که بومیان مالدیو مردمی ثروتمند نیستند و به خاطر آن که سالهای زیادی مورد استعمار قرار گرفته بودند، مردم فقیر زیادی دارند. با وجود این که هونی روشی اغلب به همراه خوراکی دیگری میل می شود اما گاهی برای فقرا یک غذای کامل به شمار می آید.سخن خبرنگاران
باهم کمی با غذاهای اصیلی که می توانید در سفرهای خود در مالدیو میل کنید، آشنا شدیم. مالدیو جزیره نسبتا کوچکی به شمار می آید اما در میان گردشگران خارجی و به ویژه ایرانی ها پرطرفدار است.
آیا تا به حال به مالدیو سفر نموده اید؟
آیا علاقه مند به سفر به مالدیو هستید؟
منبع: فاینداتور