برترین رستوران های استانبول؛ از خورا ک های عثمانی تا مدرن
به گزارش مجله سرگرمی، برترین رستوران های استانبول ترکیبی از غذاهای سنتی ترکی و مدرن را در سطح جهانی سرو می نمایند. در میان رستوران های برتر استانبول، رستورانی با دو ستاره میشلن نیز دیده می گردد.
استانبول شهری است که آسیا را به اروپا وصل می نماید؛ به همین واسطه، غذاهایی که در رستوران های این شهر سرو می شوند، ترکیبی از خوراک های دو قاره هستند و همین پدیده باعث مجذوب کنندهیت دوچندان رستوران های استانبول می شوند. در برترین رستوران های استانبول، از آهسته و توپاز گرفته تا آماندا براوو، غذاهای سنتی ترکی و بعلاوه خوراک های بین المللی درجه یک قابل سفارش است؛ بنابراین در این رستوران ها، هم دوستداران غذاهای کلاسیک عثمانی و هم هواداران خوراک های خلاقانه مدرن به خواسته خود می رسند. در این مقاله، با 19 رستوران برتر استانبول آشنا خواهید شد.
برترین رستوران های استانبول:
- آهسته
- تورک فاتح توتاک
- گالادا
- میکلا
- اولوس 29
- توپاز
- بانیان
- سنت رجیس براسری
- فریه
- سان ست گریل
- آلاف
- آماندا براوو
- ارکسترا
- ایناری اوماکاسه
- کاراکوی لوکانتاسی
- کی یی
- مورور
- نئولوکال
- ینی لوکانتا
آهسته (Aheste)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (Beyoglu) (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 18 تا 23:30
- وب سایت: ahesterestaurant
رستوران آهسته یکی از پرطرفدارترین و برترین رستوران های استانبول است که غذاهای خوشمزه و باکیفیت ترکی، عثمانی و خاورمیانه ای سرو می نماید. این رستوران با آنکه جزو رستوران های برتر استانبول محسوب می گردد، دکور تشریفاتی و رسمی ندارد؛ دیوارها طرح آجری و میزها رومیزی سفید ساده دارند. سارا تبریزی سرآشپز ایرانی این رستوران محبوب است که با غذاهای لذیذ از مشتریان پذیرایی می نماید. رستوران آهسته به علت نزدیکی به ایستگاه مترو دسترسی آسانی به جاهای دیدنی استانبول دارد.
در منوی رستوران آهسته، غذاهای متنوعی از سرد و گرم وجود دارد؛ مثل جگر گوساله تابه ای با سماق، زبان گوساله کبابی و ایچلی کوفته (icli kofte) به علاوه غذاهای گیاهی همراه با چهار نوع پخت برنج. این رستوران تنها شام سرو می نماید.
تورک فاتح توتاک (Turk Fatih Tutak)
- موقعیت: منطقه شیشلی (sisli) (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی، مدرن
- ساعت کار: سه شنبه تا شنبه از ساعت 18:30 تا 23:30؛ یکشنبه و دوشنبه تعطیل
- وب سایت: turkft
فاتح توتاک که با نام فاتح توتک نیز شناخته می گردد، نام سرآشپز و مالک رستوران تورک فاتح توتاک است. او اولین سرآشپزی است که رستوران او با دو ستاره میشلن در ترکیه فعالیت دارد. فاتح توتاک در این رستوران نشان می دهد که غذای ترکی تنها در کباب خلاصه نمی گردد؛ منوی رستوران تورک فاتح توتاک متنوع و متاثر از فرهنگ هایی است که بر ترکیه تاثیرگذار بوده اند. بر دیوارهای رستوران، به جای نقاشی و آثار هنری، کوزه ها و ظروف شیشه ای حاوی مواد اولیه چیده شده اند که بر مجذوب کنندهیت فضا می افزایند.
شاخصه غذاهای توتاک آن است که طعم اسیدی و دودی را هنرمندانه در جایی به کار می برد که کمتر انتظار می رود. مانتی (Manti) (پاستا پرشده با گوشت بره) همراه با خامه و سس گوجه فرنگی و پنیر تولوم (Tulum) با آلبالوی ترش سرو می گردد. تمام غذاهای رستوران تورک فاتح توتاک تازه، غیرمعمول و به یادماندنی هستند. این رستوان منوی غذاهای گیاهی نیز دارد. مشتریان با ویلچر نیز می توانند به رستوران دسترسی داشته باشند.
گالادا (Gallada)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: آسیایی، ترکی
- ساعت کار: شنبه و یکشنبه 18:30 تا 2 بامداد؛ دوشنبه تا آدینه از ساعت 18:30 تا 1:30 بامداد
- وب سایت: galladaistanbul
فاتح توتاک، سرآشپز رستوران تورک فاتح توتاک، در ژوئیه سال 2023، رستوران گالادا را افتتاح کرد. گالادا رستورانی ترکی-آسیایی است که در طبقه چهارم هتل پنینسولا (Peninsula) در شهر استانبول واقع شده است. منوی این رستوران غالبا از مواد اولیه ترکی و با توجه به فصل ها تنظیم شده است. رستوران گالادا با ترکیب شگفت انگیز طعم غذاهای آسیایی و ترکی، گردشگران را جذب می نماید.
رستوران گالادا بسیار لوکس است و ظرفیت پذیرایی از بیش از 200 مهمان را دارد. دکور زیبا و منظره تنگه بسفر باعث می گردد که مشتریان زیادی به این رستوران بیایند. یکی از غذاهای محبوب رستوران گالادا، ماهی تن است که ابتدا با سس سویا، میوه یوزو (yuzu؛ از مرکبات ژاپنی) و زنجبیل مزه دار و سپس با ارده و ماست خامه ای ترکیب می گردد. اردک تنوری و باقلوای مخصوص گالادا نیز از جمله گزینه های محبوب این رستوران هستند.
میکلا (Mikla)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: مدیترانه ای، مدرن
- ساعت کار: دوشنبه تا شنبه از ساعت 18 تا 24؛ یکشنبه تعطیل
- وب سایت: miklarestaurant
رستوران میکلا یکی از برترین چشم مقدارا را به برج گالاتا در شهر استانبول دارد؛ از همین رو به عنوان یکی از برترین رستوران های استانبول معروفیت دارد. در این رستوران، غذاهای سنتی ترکی به زیبایی تزیین و سرو می شوند. مهمت گورس (Mehmet Gurs) نام سرآشپز ترکی -اسکاندیناویایی رستوران میکلا است. او هرروز منوی رستوران را عوض می نماید و برای غذاها، برترین فراورده های آناتولی را به کار می گیرد. ماهی آنچووی (Anchovy) سرخ شده، فیله گوشت گوساله خشک شده همراه با نخودفرنگی شیرین و بعلاوه بره کبابی از جمله غذاهای پرطرفدار این رستوران هستند.
رستوران میکلا در پشت بام هتل مارمارا پرا (Marmara Pera) واقع شده است. فضای رستوران بسیار شیک، مدرن و چشمگیر است. این رستوران از معدود رستوران های استانبول است که ستاره میشلن دارد. در این رستوران، فنون آشپزی ترکی و اسکاندیناویایی با هم ترکیب می گردد. در میکلا، منوی غذاهای گیاهی نیز وجود دارد.
اولوس 29 (Ulus 29)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (Besiktas) (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی، مدرن
- ساعت کار: دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 12 تا 15 و از 18 تا یک بامداد؛ آدینه از ساعت 12 تا 15 و 18 تا 3 بامداد؛ شنبه و یکشنبه از ساعت 18 تا 3 بامداد
- وب سایت: 29
رستوران اولوس 29 در سال 1983 میلادی در گوشه ای از پارک اولوس افتتاح شد. تراس های این رستوران در تابستان، منظرهی بی نظیر از بسفر و پل های استانبول دارند. در رستوران اولوس 29، غذاها با روش های سنتی و مطابق با فصل آماده می شوند. این رستوران، از ابتدا، گوشت خشک شده و بعلاوه بستنی و پاستا را درست می نماید. خوراک های ترکی، دنده گوساله تنوری، ریزوتو، اسپاگتی خرچنگی و سوشی رستوران اولوس 29 بسیار پرطرفدار است. تزیینات غذاها و دکوراسیون رستوران کاملا رنگ وبوی مدرن دارد.
توپاز (Topaz)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: مدیترانه ای، ترکی
- ساعت کار: دوشنبه تا شنبه از ساعت 18 تا 24؛ یکشنبه ها تعطیل
- وب سایت: topazistanbul
در رستوران توپاز، برترین خوراک های مدیترانه ای و ترکی عرضه می گردد. توپاز محیطی آرام با منظره تنگه بسفر را دارد. طراحی هندسی این رستوران با دکوراسیون مدرن کامل شده است. در رستوران توپاز، دو منوی مدرن و سنتی به مشتریان داده می گردد. در منوی مدرن، خوراک های خلاقانه ای مثل جگر غاز آغشته با مارمالاد زغال اخته و گردو به چشم می خورد؛ در حالی که در منوی سنتی، غذاهای کلاسیکی مثل مانتی پرشده با بادمجان کبابی و پنیر، دنده گوساله و میگوی اسکندرون وجود دارد. در این رستوران، می توانید مقدار تندی غذای دلخواه خود را به گارسون ها اطلاع دهید.
بانیان (Banyan)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: آسیایی، ترکی
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 12 تا 2 بامداد
- وب سایت: banyanrestaurant
شعار رستوران آسیایی بانیان، غذای روح است. این رستوران در سال 2003 میلادی افتتاح شد. سرآشپزهای رستوران غذاهای سنتی ترکی را با تسلط بر غذاهای آسیایی ترکیب می نمایند و با استفاده از تکنیک های آشپزی، طعمی متفاوت به غذاها می بخشند. استیک با فلفل سیچوآن (Sichuan)، ساتای (Satay) اردک و غذای چینی دیم سام (Dim Sum) تنها نمونه هایی از غذاهای مجذوب کننده این رستوران هستند. غذاهای آسیایی بانیان به صورت مدرن تزیین می شوند و کمی تند هستند. غالبا غذاهای دریایی در منوی این رستوران دیده می شوند. بانیان منوی غذاهای گیاهی نیز دارد. مشتریان رستوران بانیان منظره مسجد اورتاکوی و بسفر را پیش چشم خود دارند.
سنت رجیس براسری (St. Regis Brasserie)
- موقعیت: منطقه شیشلی (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: آسیایی و غربی
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 7 تا 0:30
- وب سایت: stregisbrasserie
رستوران سنت رجیس براسری برترین جا برای خوردن غذاهای فرانسوی محسوب می گردد. این رستوران در هتل لوکس سنت رجیس قرار گرفته و با الهام از رستوران های پاریس در دو فضای روباز و سربسته با تزیینات چوب بلوط طراحی شده است. غذاهای رستوران یادشده، بسته به فصل، تغییر می نمایند و ترکیبی از خوراک های مدرن دنیا و غذاهای ترکی هستند. در منوی گسترده رستوران سنت رجیس براسری، انواع سالاد، پاستاهای دست ساز و ساندویچ در کنار پیش غذاها و خوراک های اصلی لیست شده اند. این رستوران با وجود فاصله نزدیک به ایستگاه های متروی استانبول، دسترسی آسانی به نقاط مختلف شهر و دیدنی های استانبول دارد.
غذاهایی که با کوفته قلقلی یا ماهی سیاه تابه ای در رستوران سنت رجیس درست می شوند، بسیار پرطرفدار هستند. اگر به این رستوران می روید، یادتان باشد که برای دسرهای مجذوب کننده آن، مثل کیک تمشک و پودینگ برنج، نیز جا بگذارید. حجم غذاهای رستوران سنت رجیس براسری، مثل دیگر رستوران های مدرن، کم نیست و آشپزان ظرف ها را با گشاده دستی پر می نمایند. در این رستوران غذاهای گیاهی نیز سرو می گردد.
فریه (Feriye)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: مدیترانه ای
- ساعت کار: دوشنبه تا آدینه از ساعت 12 تا 24؛ شنبه و یکشنبه از ساعت 10 تا 24
- وب سایت: feriye
رستوران فریه در عمارتی متعلق به قرن نوزدهم میلادی واقع شده است که زمانی ایستگاه پلیس عثمانی بوده است. سمینارها و رویدادهای متعددی در زمینه غذا در این رستوران برگزار می گردد؛ ازاین رو، فریه یکی از مراکز غذاشناسی در شهر استانبول به شمار می آید. آشپزان رستوران فریه از فنون آشپزی عثمانی متعلق به قرن دوازدهم تا نوزدهم میلادی استفاده می نمایند.
گوشت گوساله پخته شده تند، مانتی، میگو دم آبی، ران اردک و دنده گوساله از جمله غذاهای پرطرفدار فریه است. رستوران فریه گنجایش میزبانی از 2,000 مهمان را دارد. فریه رو به تنگه بسفر است و مهمانان می توانند حین شام خوردن، گذر کشتی ها، مسجد اورتاکوی و پل بسفر را نظاره نمایند. محیط این رستوران هم شیک و هم راحت است و سرویس دهی بسیار خوبی دارد.
سان ست گریل (Sunset Grill)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: کلاسیک
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 12 تا 24
- وب سایت: istanbulsunsetgrillnorwich
سان ست گریل رستورانی رمانتیک در پارک اولوس با منظره پل بسفر و ساحل آسیایی استانبول است. در منوی این رستوران انواع غذاهای ترکی، بین المللی و به ویژه خوراک های ژاپنی واقع شده است. در سال 2000 میلادی سوشی بار رستوران افتتاح شد و در سال 2006، سرآشپزی ژاپنی به تیم سان ست گریل پیوست و مجموعه غذاهای ژاپنی را به منو افزود. در سال 2015، با هدف نوآوری در آشپزی، غذاهای مدیترانه ای نیز در منو گنجانده شد.
رستوران سان ست گریل نه تنها در استانبول، بلکه در سطح اروپا نیز شناخته شده است. مشتریان ثروتمند برای سفارش غذاهای کلاسیک فرانسوی، غذاهای ژاپنی و سوشی به این رستوران می آیند.
آلاف (Alaf)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی، مدرن
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 18 تا 24
- وب سایت: alafkurucesme
آلاف به معنای آتش هیزم در کرانه ساحل بسفر واقع شده است. فضای داخلی رستوران آلاف، ترکیبی از استانبول قدیم و تازه است؛ دیوارهای آن با قالب های سنتی، گچ کاری شده است و آشپزخانه آن کاشی کاری فیروزه ای دارد. مشتریان این رستوران می توانند نحوه کار سرآشپز و تیمش را ببینند. مراد دنیز تمل (Murat Deniz Temel)، سرآشپز رستوران آلاف، تجربه آشپزی در برترین رستوران های دنیا در کپنهاگ و سائو پائولو را دارد. او سبک آشپزی ترکی مدرن را ارائه می نماید. غذاهای رستوران آلاف رنگارنگ، خاص و خوش طعم هستند. در منوی این رستوران بره کبابی، غاز با فلفل کبابی و باقلوا به چشم می خورند.
آماندا براوو (Aman da Bravo)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: اروپایی
- ساعت کار: دوشنبه تا شنبه از ساعت 17 تا 24؛ یکشنبه ها تعطیل
- اینستاگرام: amandabravoistanbul@
رستوران آماندا براوو مکانی آرام در دل شلوغی استانبول است. سالن این رستوران سقفی طاق دار با تیرهای چوبی دارد که در کنار گل و گیاه های سرسبز و رومیزی های سفید سالن، فضای آرامش بخشی برای مشتریان می آفریند. غذاهای آماندا براوو طعمی بی نظیر دارند و منوی رستوران اغلب از غذاهای دریایی بومی مثل ماهی سی باس (sea bass) بخارپز با چاشنی گرمولاتا (gremolata؛ سس سبزیجات) تشکیل شده است.
ارکسترا (Arkestra)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: اروپایی و آسیایی
- ساعت کار: دوشنبه تا شنبه از ساعت 18 تا یک بامداد؛ یکشنبه ها تعطیل
- وب سایت: arkestra
رستوران ارکسترا در ساختمانی ویلایی متعلق به دهه 1960 میلادی واقع شده است. این رستوران دارای یک ستاره میشلن است. در این رستوران، برترین غذاهای فرانسوی و ژاپنی مانند کاتسو (katsu)، ساشیمی ماهی تن، پاستای پرشده با ماسکارپونه لیمو و فیله ماهی هامور با بالاترین کیفیت سرو می گردد. جنک دبنسیسون (Cenk Debensason)، سرآشپز این رستوران، در استانبول به دنیا آمد، در فرانسه آموزش دید و در ایالات متحده سرآشپز شد. تجارب سفرهای وی در غذاهایی که آماده می نماید، کاملا مشهود است. در طبقه بالای رستوران، اتاق موسیقی وجود دارد که می توانید در آن به صفحه های وینیل (vinyl) گوش دهید.
ایناری اوماکاسه (Inari Omakase)
- موقعیت: منطقه بشیکتاش (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ژاپنی تازه
- ساعت کار: دوشنبه ها تعطیل؛ سه شنبه تا یکشنبه از ساعت 16 تا 24
- وب سایت: inariomakase
ایناری اوماکاسه از برترین رستوران های استانبول در زمینه سوشی و غذاهای ژاپنی است. این رستوران اگرچه غذای بیرون بر دارد، در عین حال، آن قدر لوکس است که مستخدمان آن ماشین مشتریان را پارک می نمایند. دکور ایناری اوماکاسه قدیمی و یادآور سالن های غذاخوری دهه 1950 میلادی است.
ورقه های ماهی سالمون تند آغشته به چاشنی پونزو (ponzu؛ سس ژاپنی) و تکه های گوشت اردک همراه با پوره پنیر سویا از جمله غذاهای پرفروش رستوران ایناری اوماکاسه هستند. میز کوچکی به نام میز سرآشپز در این رستوران وجود دارد که در آن می توانید 20 نمونه از غذاهای منو را مزه کنید.
رستوران ایناری اوماکاسه عصرها مکان آرامی برای خوردن غذاهای کلاسیک ژاپنی است؛ اما در شب، دی جی ها موسیقی بلندی در آنجا پخش و رستوران را به کلوپ شبانه شبیه می نمایند.
کاراکوی لوکانتاسی (Karakoy Lokantasi)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی
- ساعت کار: دوشنبه تا شنبه از ساعت 12 تا 16 و از 17 تا 24؛ یکشنبه از ساعت 16 تا 24
- وب سایت: karakoylokantasi
ظهرها، تجار ثروتمند ترک به رستوران کاراکوی لوکانتاسی می آیند و در شب ها، این رستوران مملو از مشتریانی از تمام سنین و ملیت ها می گردد. دکور کاراکوی لوکانتاسی ترکیبی از اغذیه فروشی های فرانسوی و چایخانه های سنتی مزین به کاشی های فیروزه ای است. یکی از غذاهای عثمانی با نام هونکار بیندی (Hunkar begendi؛ بادمجان کبابی همراه با تکه های لطیف و پخته گوشت بره) جزو پرطرفدارترین غذاهای این رستوران محسوب می گردد. رستوران کاراکوی لوکانتاسی سرویس دهی بسیار خوبی دارد و در مقایسه با دیگر رستوران های برتر استانبول، از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
کی یی (Kiyi)
- موقعیت: منطقه ساریر (Sariyer) (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: دریایی
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 12 تا 23
- وب سایت: kiyi
از سال 1964، رستوران کی یی در کرانه بسفر مشتریان زیادی را به سمت خود جذب می نماید. دکور این رستوران چندان مجلل نیست؛ البته چندان نیازی نیز به تزیینات ندارد؛ چون منظره ساحلی که در کی یی وجود دارد، به مقدار کافی چشمگیر و زیبا هست.
در منوی رستوران کی یی، بیش از 25 نوع ماهی لیست شده و برای آشنایی بیشتر مشتریان با این ماهی ها، عکس تمام آن ها در منو درج شده است. سرویس دهی این رستوران در طول 60 سال فعالیت (از سال 1964 تا 2024) تغییر چندانی ننموده است و مشتریان می توانند اینجا تجربه حضور در رستوران دریایی سنتی ترکی را داشته باشند.
مورور (Murver)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: کبابی، ترکی
- ساعت کار: همه روزه از ساعت 17 تا 0:30
- وب سایت: murverrestaurant
رستوران مورور در بالای هتل نووتل (Novotel) استانبول واقع شده است و از این لحاظ یکی از برترین چشم مقدارا به شهر را دارد. غذاهای این رستوران بر تنور چوبی گنبدی شکلی مزین به کاشی های فیروزه ای پخته می گردد. برج دختر و کاخ توپکاپی از جمله مناظری هستند که از تراس مورور قابل مشاهده اند. دنده گوساله که 12 ساعت پخته شده، همراه با کنگر فرنگی برشته، نخود سیاه، سس فلفل ذغالی و ماست گاومیش غذای معروف این رستوران است. تمام مواد اولیه رستوران مورور تازه و غذاها دودی و کبابی هستند.
نئولوکال (Neolokal)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی، مدرن
- ساعت کار: یکشنبه و دوشنبه تعطیل؛ سه شنبه تا شنبه از ساعت 18 تا یک بامداد
- وب سایت: neolokal
مواد اولیه غذاهای رستوران نئولوکال استانبول تماما ارگانیک است و از مزارع اطراف می آید. خوراک های این رستوران در دو نوع ترکی محلی و مدرن بین المللی آماده می شوند. نئولوکال در مرکز فرهنگی سالت گالاتا (SALT Galata) قرار گرفته است. شیشه های رستوران سرتاسری، از سقف تا کف است و در پس آن ها، منظرهی مجذوب کننده از شاخ طلایی استانبول (Golden Horn) واقع شده است.
سرآشپز رستوران نئولوکال، مکسوت آشکار (Maksut Askar)، دستور پخت غذاهای خود را به صورت آنلاین و رایگان در دسترس همگان قرار داده است. غذاهای سنتی پایه و اساس این رستوران هستند و مدام با روش ها و ایده های تازه به روز می شوند. پیراشکی گوشت چرخ نموده با بلغور و آجیل که با ماست خامه ای، پاپریکا و روغن جعفری تزیین شده، یکی از غذاهای محبوب این رستوران است.
ینی لوکانتا (Yeni Lokanta)
- موقعیت: منطقه بی اوغلو (مشاهده روی نقشه)
- سبک غذا: ترکی، خلاقانه
- ساعت کار: یکشنبه و دوشنبه تعطیل؛ سه شنبه تا شنبه از ساعت 12 تا 16 و از 17 تا 0:30
- وب سایت: yenilokanta
رستوران ینی لوکانتا به فضای آرام، سرویس دهی عالی و اجاق هیزمی قدیمی اش معروفیت دارد. ینی لوکانتا در یکی از خیابان های فرعی خیابان استقلال استانبول قرار گرفته است و با دکوراسیون روشن و مدیترانه ای خود، توجه ها را جلب می نماید.
سرآشپز ینی لوکانتا با نام جیوان (Civan) به غذاهای سنتی رنگ وبوی تازه می دهد؛ مثلا در مانتی، بادمجان خشک شده را جایگزین گوشت بره می نماید؛ البته منو مطابق با فصل تنظیم می گردد. بعلاوه مهلبی (muhallebi؛ پودینگ شیر) را با خمیری می پوشاند؛ سپس، در روغن سرخ و آن را همراه با بستنی شیر گاومیش و عسل سرو می نماید. این دسر یکی از محبوب ترین دسرها در رستوران است. کباب دنده گوساله، کباب ماهی هامور و کباب بره در اجاق هیزمی طبخ می شوند و از غذاهای پرطرفدار ینی لوکانتا هستند. این رستوران منوی غذاهای گیاهی نیز دارد.
اگر تجربه صرف غذا در رستوران های برتر استانبول را دارید، نظرات خود را با ما و دیگر کاربران خبرنگاران در میان بگذارید.
پرسش های متداول
برترین رستوران های استانبول کدامند؟
بعضی از برترین رستوران های استانبول شامل آهسته، تورک فاتح توتاک، گالادا، میکلا، اولوس 29، توپاز، بانیان، سنت رجیس براسری، فریه، سان ست گریل، آلاف، آماندا براوو، ارکسترا، کاراکوی لوکانتاسی، کی یی، مورور و نئولوکال می گردد.
رستوران های میشلن استانبول کدامند؟
رستوران فاتح توتاک با دو ستاره میشلن در منطقه شیشلی استانبول فعالیت دارد. رستوران های میکلا و ارکسترا نیز در بی اوغلو و بشیکتاش هرکدام یک ستاره میشلن دارند.
منبع: کجارو / tripadvisor.com / theworlds50best.com / elitetraveler.com / guide.michelin.com