چهلمین روز نبود کامبیز درمبخش چگونه گذشت؟
به گزارش مجله سرگرمی، در چهلمین روز درگذشت کامبیز درمبخش، آثار این هنرمند در گالری کاما به نمایش گذاشته شد.
به گزارش خبرنگار بخش تجسمی خبرنگاران، نمایشگاه کاریکاتورهای دیده نشده کامبیز درمبخش که متعلق به دهه 40 و 50 شمسی است، آدینه ـ 26 آذرماه ـ همزمان با چهلمین روز درگذشت این هنرمند به همت گالری کاما و مشارکت موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور افرادی چون هادی سیف (پژوهشگر هنرهای سنتی)، رامین درمبخش (هنرمند نقاش و عکاس و فرزند کامبیز درمبخش)، رضا رفیع طنزپرداز، امیرمسعود انوشفر (معمار)، عبدالرضا امیراحمدی (مجری)، محمدتقی جلیلی (گرافیست) و ... افتتاح شد.
گالری کاما در خیابان پاسداران، گلستان دهم، ساختمان فرین طبقه دوم واقع است.
درم بخش متولد 1321، فارغ التحصیل هنرستان هنرهای زیبای تهران، برنده چندین جایزه بزرگ معتبر دنیای بود و تا به امروز چندین نمایشگاه مستقل از آثارش در کشورهای مختلف دنیا برگزار شده است. بسیاری از کاریکاتورهای او در روزنامه ها و مجلات معروف داخلی و بین المللی منتشر شده و این هنرمند با نشریات معتبری همانند نیویورک تایمز، اشپیگل و نبل اشپالتر همکاری نموده است.
کامبیز درم بخش از جمله هنرمندانی است که معمولا به اتفاقات محیط اطراف خود توجه داشت و به آنها واکنش نشان می داد. کامبیز درم بخش تا به امروز کتاب های زیادی در زمینه تصویرسازی و کاریکاتور در ایران و خارج از کشور منتشر نموده است که از آن جمله می توان به مینیاتورهای سیاه، خاطرات فرشته ها، بدون توضیح، کتاب کامبیز، و اگر داوینچی مرا دیده بود اشاره نمود.
این هنرمند در سال 1393 نشان شوالیه هنر و ادبیات فرانسه را دریافت کرد. دولت فرانسه این نشان را برای تقدیر از هنرمندان، فعالان سیاسی و مدنی و افرادی که به پیروزیت های قابل ستایشی دست می یابند، اعطا می نماید. مرحوم شجریان و کیارستمی و بعلاوه شهرام ناظری از دیگر هنرمندان ایرانی هستند که پیروز به کسب این جایزه شده اند.
کامبیز درم بخش روز شنبه (15 آبان1400) در پی ابتلاء به ویروس کرونا در سن 79 سالگی درگذشت.
گزارش خبرنگاران از این نمایشگاه در گفت وگوهای اختصاصی با مسوولان برگزاری، متعقابا ارسال می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا