طرز تهیه نیمرو عسلی خوشمزه و آسان با تمام ریزه کاری ها
به گزارش مجله سرگرمی، نیمروی عسلی یک غذای پرطرفدار و خوش سابقه در آشپزی است که در موقعیت های مختلف می توانید روی آن حساب کنید. در طرز تهیه نیمرو عسلی ، باید تابه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن یا کره بریزید تا کاملا داغ گردد. سپس، تخم مرغ هایی را که از چند دقیقه پیش در محیط آشپزخانه قرار داده اید، یکی یکی در تابه شکسته و دقت کنید که زرده آن ها باز نگردد. پس از سفت شدن سفیده تخم مرغ ها، مقداری از روغن را با قاشق روی زرده ها بریزید تا به حالت عسلی درآیند. در نهایت، نمک و فلفل غذا را مقدار نموده و آن را سرو کنید.
![طرز تهیه نیمرو عسلی خوشمزه و آسان با تمام ریزه کاری ها طرز تهیه نیمرو عسلی خوشمزه و آسان با تمام ریزه کاری ها](https://fixfun.ir/upload/2025/01/31/046318fdfb5d141c-6ea658db74-a79aeef40ab58def5.png)
در ادامه، جدول مشخصات غذایی نیمرو عسلی را با هم می بینیم:
نیمرو عسلی | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان پخت غذا | حدود 15 دقیقه |
اندازه سختی | کم |
طرز تهیه نیمرو عسلی
واقعیت این است که نیمروی عسلی، یک غذای همه کاره و همه پسند است که هم می تواند یک صبحانه مقوی باشد و هم می توانید به عنوان یک ناهار یا شام سبک و فوری روی آن حساب کنید. دستوری که در ادامه می خوانید، ساده ترین روش برای پخت یک نیمروی عسلی خوشمزه است که تقریبا هر فرد تازه کاری هم از پس آن بر می آید. با این حال، اگر در پی دستورالعمل های خاص تر و متفاوتی هستید، طرز تهیه انواع نیمرو را در همین مجله بخوانید و ایده بگیرید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز پخت نیمرو عسلی را با هم می خوانیم:
مواد لازم برای تهیه نیمروی عسلی
مواد مورد احتیاج در طرز تهیه تخم مرغ عسلی ساده به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن یا کره | به اندازه لازم |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
مراحل طرز پخت نیمرو عسلی
بهتر است از چند دقیقه پیش از آغاز کار، تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس، طرز پخت نیمرو عسلی را مطابق مراحل زیر پیش ببرید:
- مرحله اول: تابه ای مناسب را روی شعله گاز قرار داده و داخل آن اندازهی کره یا روغن بریزید تا کاملا داغ گردد.
- مرحله دوم: در ادامه، تخم مرغ ها را در تابه بشکنید، اما آن ها را هم نزنید. شعله گاز را کمتر کنید و اجازه دهید سفید تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.
- مرحله سوم: حالا اندازهی از روغن داخل تابه را با قاشق برداشته و روی زرده ها بریزید. چند بار این کار را تکرار کنید تا زرده ها کمی خودشان را بگیرند. اما دقت کنید که زرده نباید سفت گردد.
- مرحله چهارم: در نهایت، اندازهی نمک و فلفل روی تخم مرغ ها بپاشید و تابه را از روی حرارت بردارید.
به همین سادگی طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه شما به سرانجام می رسد و می توانید آن را با مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان
نکات مهم برای تهیه نیمروی عسلی
برای تهیه این غذای لذیذ و ساده، نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:
- بهتر است در طرز تهیه نیمرو عسلی از تخم مرغ های تازه بهره ببرید، زیرا زرده و سفیده آن ها انسجام بهتری دارند و خواص تخم مرغ تازه هم در مقایسه با یک تخم مرغ قدیمی بیشتر است.
- اگر می خواهید یک نیمروی عسلی مجلسی سرو کنید، از قالب های آماده یاری بگیرید. برای این منظور، قالب را داخل روغن تابه قرار دهید و پس از اینکه داغ شد، تخم مرغ را داخل آن بشکنید. کمی صبر کنید تا سفید تخم مرغ خودش را بگیرد و پس از آن قالب را خارج نموده و بقیه مراحل را مطابق دستور گفته شده پیش ببرید.
- اگر طعم تخم مرغ عسلی را دوست دارید، باید بدانید که طرز تهیه تخم مرغ عسلی آبپز رژیمی تر است. در این دستور هم باید تخم مرغ را از چند دقیقه قبل از یخچال خارج نموده و به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش بیندازید تا سفیده آن سفت و زرده عسلی گردد.
- در صورت استفاده از کره، مراقب اندازه حرارت شعله و طول پخت باشید، زیرا کره خیلی زود می سوزد.
- شما می توانید نیمروی عسلی را با انواع نان، نودل، انواع سبزیجات یا سیب زمینی سرخ شده میل کنید. البته قرار دادن چند تخم مرغ عسلی در کنار انواع پلوهای مخلوط مثل استانبولی هم ایده فوق العاده ای است که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.
اصول نگهداری از نیمرو عسلی
بعید است که چیزی از نیمروی عسلی خوشمزه شما سر سفره باقی بماند. با این حال، باید بدانید که این غذا حتما باید به صورت تازه مصرف گردد و قابل نگهداری در یخچال یا گرم کردن مجدد نیست.
روش جلوگیری از خراب شدن نیمرو عسلی
مواد مغذی موجود در تخم مرغ، در عین فواید بیشماری که دارند، بستر مناسبی برای رشد انواع میکروارگانیسم ها هستند و استعداد زیادی برای خراب شدن دارند. بخصوص زمانی که تخم مرغ به طور کامل پخته نشده و به اصطلاح شل باشد، این ویژگی بیشتر می گردد. بنابراین باید این غذا را به صورت گرم و تازه مصرف کرد.
برترین جایگزین ها در طرز تهیه نیمرو عسلی
بیشتر افراد برای تهیه نیمروی عسلی از نمک و فلفل استفاده می نمایند. با این حال جالب است بدانید که یکی دیگر از چاشنی های لذیذ این غذا عسل است. در این روش نیمروی عسلی را شبیه دستوری که خواندید، تهیه نموده و در انتهای پخت، اندازه خیلی کمی نمک روی آن بپاشید. اگر دوست داشتید، قدری هم پودر دارچین اضافه نموده و سپس نیمرو را داخل بشقاب سرو بکشید. یکی دو دقیقه بعد که نیمرو از حرارت اولیه افتاد، روی هر تخم مرغ یک قاشق مرباخوری عسل بریزید و آن را سرو کنید.
خواص تخم مرغ
تخم مرغ طیف وسیعی از ویتامین ها و املاح معدنی ضروری برای بدن مثل ویتامین D و اسیدهای چرب امگا 3 را در خود جای داده است. این ماده غذایی مفید، با وجود کالری کم، یک منبع پروتئینی عالی است و در عین بالا نگه داشتن سطح انرژی بدن، به مدیریت وزن شما یاری می نماید. بعلاوه مصرف تخم مرغ برای تقویت حافظه مفید است و برای سلامت روان، رشد بهتر ناخن ها، تقویت عضلات و محافظت از سلامت چشم ها هم می توانید روی خواص تخم مرغ حساب کنید.
طعم نیمروی خانگی؛ طعمی نوستالژیک و به یادماندنی
در بالا نحوه درست کردن نیمرو عسلی را شرح داده و نکات تهیه آن را برای شما گفتیم. این غذا خیلی ساده تهیه می گردد و هر فردی می تواند آن را آماده کند. با این حال، اگر حوصله تهیه این نیمرو را نداشته و می خواهید یک صبحانه یا میان وعده آماده میل کنید، از خبرنگاران یاری بگیرید. با سفارش غذا به صورت آنلاین، نیمرو و هر آنچه که دوست دارید را سفارش دهید و غذاها را درب منزل تحویل بگیرید.
سوالات متداول
برای جلوگیری از چسبیدن نیمرو به کف تابه چه کنیم؟
برای این منظور، از تابه های با کیفیت نچسب یا چدنی بهره ببرید و اجازه دهید روغن داخل تابه کاملا داغ گردد.
برای طرز تهیه نیمرو عسلی از کره استفاده کنیم یا روغن؟
کره این غذا را لذیذتر می نماید، اما زودتر می سوزد. در حالی که روغن، نقطه دود بالاتری دارد و اجازه می دهد که طول پخت نیمرو در دمای پایین، کمی طولانی تر گردد. البته می توانید از ترکیب روغن و کره هم بهره ببرید.
منبع: اسنپ فود