طرز تهیه پیده تخم مرغ؛ صبحانه خوشمزه ترکیه ای

به گزارش مجله سرگرمی، امروز قصد داریم دستور العمل تهیه پیده تخم مرغ را به شما آموزش بدهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیده تخم مرغ؛ صبحانه خوشمزه ترکیه ای

مواد لازم جهت خمیر:

1 ق غ خوری پودر خمیر مایه

1 ق چ خوری شکر

6 ق غ خوری روغن مایع

1 پیمانه آب ولرم

1/2 ق چ خوری نمک

2-3 پیمانه آرد

مواد میانی پیده:

پنیر پیتزا

قارچ

تخم مرغ

نمک و فلفل

مواد رومال:

زرده تخم مرغ

کنجد

طرز تهیه:

خمیر مایه را با شکر و کمی آب گرم به مدت ده دقیقه تا عمل بیاد.

روغن وتخم مرغ و نمک و آب و خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم و و مخلوط می کنیم و حالت خمیری پیدا کرد روی میز کار آرد می پاشیم وروز میدهیم تا خمیر لطیفی حاصل گردد و داخل ظرفی روغن می زنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم و رویش پارچه تمیزی می کشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.

بعد استراحت خمیر را دوباره کمی ورز می دهیم. از خمیر به میزان یه پرتقال برمی داریم و با وردنه باز می کنیم و دو سر خمیر را به حالت رول جمع می کنیم و دو طرف خمیر را می بندیم و وسط خمیر را باز نگه می دادیم، ولی کناره ها را کمی بالا میاوریم وحالت دیواره درست می کنیم تا مواد میانی بیرون نریزد.

زرده تخم مرغ را با فرچه اطراف خمیر می زنیم وکنجد رویش می پاشیم و بعد داخل خمیر کمی قارچ تفت داده می ریزیم و یه تخم مرغ ریز می شکنیم و کنار قارچ می ریزیم و پنیر پیتزا رویش می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و داخل فر از قبل

گرم شده با درجه 180 حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد. 3 دقیقه آخر گریل را روشن می کنیم تا روی پیده طلایی گردد

منبع: گردشبان
انتشار: 10 تیر 1402 بروزرسانی: 10 تیر 1402 گردآورنده: fixfun.ir شناسه مطلب: 2268

به "طرز تهیه پیده تخم مرغ؛ صبحانه خوشمزه ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیده تخم مرغ؛ صبحانه خوشمزه ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید