با ساده ترین طرز تهیه انواع بیسکویت خانگى خوشمزه آشنا شوید. طرز تهیه بیسکویت خانگی مرحله به مرحله
به گزارش مجله سرگرمی، اگر در یک عصر پاییزی هوس کردید چای خوشرنگ تان را با بیسکویت خانگی بخورید، نگران درست کردنش نباشید. در این مقاله با طرز تهیه انواع بیسکویت خانگى همراه شما هستیم. یکی از پایه ثابت های عصرانه مردم جهان، بیسکوئیت های خانگی است که می توانید در منزل تهیه کنید و نگران اندازه شیرینی این عصرانه دلچسب نباشید. چون ریش و قیچی دست خودتان است.
می توانید هرچقدر که شکر دوست دارید، برای مواد اولیه تهیه کنید و مطابق رژیم غذایی تان پیش بروید. ما در این مقاله چند دستور پخت متفاوت برایتان در نظر گرفته ایم. مزیت این دستور پخت انواع بیسکویت خانگی این است که بسیار ساده است و میتوانید در منزل با کمترین امکانات، لذت شیرینی پزی را به خودتان هدیه دهید.
طرز تهیه بیسکویت خانگی مرحله به مرحله
قصد داریم تا یکی از معروفترین و استانداردترین دستورهای بیسکویت را باهم یاد بگیریم. با ما همراه باشید تا قدم به قدم این رسپی را جلو برویم.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
کره | 130 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 75 گرم |
آرد | 2 پیمانه یا 150 گرم |
بیکینگ پودر | نصف ق چ |
نمک و وانیل | کمتر از نصف ق چ |
عصاره های دلخواه | رنده پوست لیمو یا پرتقال، پودر بادام یا پسته، زعفران، دارچین یا زنجبیل |
آموزش تهیه بیسکویت خانگی مرحله به مرحله
مرحله اول
در ابتدا کره و تخم مرغ را نیم ساعت بیرون از یخچال قرار داده و صبر می کنیم تا به دمای محیط برسند. به 75 گرم پودر قند احتیاج داریم که این میزان معادل کمی کمتر از نصف لیوان است. ابتدا کره و پودر قند را با دور میانه همزن به مدت 5 دقیقه مخلوط می کنیم. اگر همزن برقی نداشتید، می توانید این کار را با همزن دستی انجام دهید تا جایی که به ترکیب نرم و کرمی برسید.
مرحله دوم
در مرحله بعدی را به همراه وانیل و تخم مرغ اضافه نموده و هم زدن را ادامه می دهیم تا خوب مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر و نمک را درحالی که الک می کنیم، به آرامی به بقیه مواد اضافه می کنیم. بهتر است در این مرحله مواد را به آرامی با لیسک هم بزنیم تا مخلوط شوند. سپس کف سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنیم اما اگر در دسترس نبود، با کمی روغن کف سینی را چرب می کنیم.
مرحله سوم
برای فرم دهی بیسکوئیت ها می توانیم از انواع کاتر با شکل های مختلف یا قیف شیرینی پزی و ماسوره استفاده کنیم. می توانیم با قیف، بیسکوئیت ها را به اشکال مختلف نعلی، دایره ای یا هر شکلی دوست داریم، بر روی کاغذ روغنی بریزیم.
چقدر طول می کشد تا بیسکویت خانگی آماده گردد؟سپس سینی را به مدت 15 دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار دهیم تا فرم شیرینی ها حفظ گردد. ده دقیقه قبل از آن که سینی را در فر بگذاریم، فر را گرم نموده و سپس سینی را به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر قرار می دهیم.
مرحله چهارم
برای مرحله پایانی طرز تهیه بیسکویت عصرانه، ضروری است بعد از آنکه سینی را از فر بیرون آوردیم، کمی صبر کنیم تا بیسکوئیت ها خنک شوند. برای تزئین بیسکوئیت ها می توانیم از انواع ترافل های رنگی یا پودر پسته و بادام استفاده کنیم. پس می توانیم کمی شکلات را ذوب کنیم و بیسکوئیت ها را در ظرف شکلات فرو می بریم و سپس ترافل یا پودر را روی آن می ریزیم. در نظر داشته باشید چند دقیقه صبر کنیم تا شکلات ببندد.
میزان کالری در هر 100 گرم | 386 کالری |
زمان آماده سازی | 40 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 10-15 دقیقه |
تعداد نفرات | 10 نفر |
طرز تهیه بیسکویت مادر خانگی
اگر شما هم از هواداران بیسکویت مادر هستید و قصد دارید این طعم به یاد ماندنی روزهای کودکی را دوباره بچشید، همراه ما باشید تا قدم به قدم این دستور را جلو برویم.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی مادر
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
آرد قنادی | 350 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
کره | 150 گرم |
تخم مرغ | 1عدد |
نمک و وانیل | کمتر از نصف ق چ |
مراحل تهیه بیسکویت خانگی
برای تهیه بیسکویت مادر خانگی ضروری است که پودر قند و نمک را با هم مخلوط نموده و از الک رد می کنیم. کره را خورد نموده و در یخچال قرار می دهیم. سپس از یخچال بیرون آورده و به آردها اضافه می کنیم.
در این مرحله تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم. وقتی که مواد خمیر مانند شد، آن را از کاسه برمی داریم. در این مرحله ضروری است که کیسه فریزر را روی تخته کار یا سطح صاف پهن نموده و خمیر را روی آن قرار می دهیم. سپس کیسه فریزر حاوی خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.
بعد از آنکه خمیر را از یخچال بیرون آوردیم، با وردنه آن را پهن می کنیم وبا استفاده از چاقو یا کاتر به میزان نیم سانت یا هر میزان که دوست داشتیم، قالب می زنیم.
سپس کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن می کنیم یا کف سینی را کمی چرب می کنیم و بیسکوییت ها را روی سینی فر قرار می دهیم. آخرین مرحله از طرز تهیه بیسکویت خانگی با پیمانه بدین صورت است که سینی را در فری که از قبل گرم نموده ایم، حدود 10 دقیقه با دمای 150 درجه قرار می دهیم.
میزان کالری در هر 100 گرم | 464 کالری |
زمان آماده سازی | 45 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 10 - 12 نفر |
طرز تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی در فر و بدون فر
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
کره در دمای محیط | 125 گرم |
تخم مرغ | 170گرم |
نشاسته ذرت الک شده | 50 گرم |
پودر کاکائو الک شده | 40 گرم |
پودر قند الک شده | 150 گرم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مراحل تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی
ابتدا تمام مواد آردی را باهم الک می کنیم . سپس کره، تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی یا برقی مخلوط می کنیم و مواد آردی را آرام آرام اضافه نموده و به آرامی هم میزنیم تا به یک خمیر نرم برسیم. سپس ظرف خمیر را با کیسه فریزر پوشانده و آن را حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.
اگر قصد داریم این بیسکوئیت های خوشمزه را در فر درست کنیم، فر را حدود 10 دقیقه از قبل روشن می کنیم. در این مدت می توانیم ، خمیر را پهن نموده و به اشکال مختلف با کاترهای مختلف یا چاقو برش دهید. سپس بیسکوئیت ها را روی کاغذ روغنی گذاشته و سینی را حدود ده دقیقه در فر قرارمی دهیم.
اگر قصد داریم این کار را روی گاز انجام دهیم، شعله پخش کن را روی گاز گذاشته و کاغذ روغنی را کف ماهیتابه می گذاریم. بیسکوئیت ها را در آن قرار داده و در ماهیتابه را به همراه دم کنی می بندیم. حدود یک ربع منتظر می مانیم تا بیسکوئیت های شکلاتی جذابمان روی شعله میانه گاز بپزند.
میزان کالری در هر 100 گرم | 511 کالری |
زمان آماده سازی | 40 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 10 نفر |
طرز تهیه بیسکویت خانگی بدون شیر و با شیر
یادمان باشد که می توانیم یک فنجان شیر را به مواد اولیه اضافه کنیم. تا اینجا درباره طرز تهیه بیسکویت ساده خانگی صحبت کردیم. اگر می خواهید طرز تهیه بیسکویت خانگی با روغن مایع را بدانید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
هر آنچه که ضروری است درباره طرز تهیه بیسکویت خانگی بدانید.طرز تهیه بیسکویت خانگی بدون کره درست شبیه بیسکوئیت های قبلی است. برای این کار به نصف فنجان روغن مایع احتیاج داریم. سپس مراحل را عینا انجام می دهیم.
سخن آخر راجع به بیسکویت خانگی
امیدواریم که از این طرز تهیه بیسکویت خانگی ایرانی لذت برده باشید. تعداد این بیسکوئیت ها به تناسب سایز و اشکال مختلف فرق دارد و شما می توانید آنها را برای عصرانه در کنار خانواده آماده کنید و نوش جان کنید. برای مطالعه بیشتر راجع به رسپی کوکی ها و بیسکوییت ها می توانید به طرز تهیه انواع بیسکویت کره ای مراجعه کنید.
بعلاوه می توانید این نوع بیسکویت را به وسیله سفارش آنلاین شیرینی تهیه کنید.
منبع: اسنپ فود