طرزتهیه ملوماکارونا، دسر خوشمزه یونانی

به گزارش مجله سرگرمی، امروز قصد داریم طرزتهیه ملوماکارونا، دسر یونانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرزتهیه ملوماکارونا، دسر خوشمزه یونانی

سفر با تور ارزان یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

موادلازم

1 فنجان یا 226 گرم کره ذوب شده

1، ½ فنجان یا 180 میلی لیتر روغن

1، ½ فنجان یا 300 گرم شکر

1 فنجان یا 180 میلی لیتر آب پرتقال (تازه یا صنعتی)

رنده پوست پرتقال از 2 پرتقال

1 قاشق غذاخوری دارچین

1 قاشق غذاخوری پودر میخک

10 فنجان یا 1300 گرم آرد همه منظوره

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

4، ½ فنجان یا 900 گرم شکر

1 فنجان یا 336 گرم عسل

3 فنجان معادل 720 میلی لیتر آب

پوست 1 پرتقال

چوب دارچین

240 گرم گردو

2 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق چایخوری دارچین

نصف قاشق چایخوری پودر میخک

طرز تهیه:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.

کره ذوب شده، روغن و شکر را به یک کاسه عظیم اضافه کنید. آن را با همزن یا با لیسک بزنید تا مخلوط گردد. آب پرتقال، پوست پرتقال، دارچین و پودر میخک را مخلوط کنید.

در یک کاسه عظیم جداگانه آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بوجود بیاد. توجه: ممکنه نیازی به استفاده از تمام آرد نداشته باشید. وقتی که خمیر به راحتی قابل کنترل شد و شکلش را حفظ کرد دیگر آرد اضافه نکنید.

با وردنه خمیررا پهن کنید وقالب بزنید. کلوچه ها را روی سینی های فربگذارید و بسته به اندازه کوکی ها یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند بین 30-40 دقیقه آن ها را بپزید.

در حالی که کوکی ها در حال پخت هستند، شربت را آماده کنید. شکر، عسل، آب، پوست پرتقال، چوب دارچین و میخک را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به زیاد اضافه کنید. مخلوط را بگذارید تا جوش بیاید. به محض جوش آمدن، حرارت را کم کنید و 5 دقیقه دیگر صبر کنید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. پوست، چوب دارچین و میخک برداشته و دور بریزید.

وقتی کوکی ها پختند بلافاصله کوکی ها را در شربت گرم قرار دهید. هر سری 6-8 کوکی را درون قابلمه قرار داده و اجازه دهید حدود 30 ثانیه خیس بخورند. کوکی ها رو درآورده و به بشقاب منتقل کنید.

برای تهیه تاپینگ، گردو ها ریز خرد کنید شکر، دارچین و میخک را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند مواد را روی کوکی ها بپاشید و لذت ببرید!

کوکی ها حداکثر یک ماه در دمای اتاق و در ظرف در بسته سالم میماند.

منبع: گردشبان
انتشار: 21 تیر 1400 بروزرسانی: 21 تیر 1400 گردآورنده: fixfun.ir شناسه مطلب: 1711

به "طرزتهیه ملوماکارونا، دسر خوشمزه یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرزتهیه ملوماکارونا، دسر خوشمزه یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید