سالاد اسفناج و لبو
به گزارش مجله سرگرمی، درست کردن این سالاد رژیمی که می تواند جایگزین خوبی برای شام سبک شما باشد، در صورت وجود مواد لازم، زیر 10 دقیقه زمان احتیاج دارد.
این سالاد خوش طعم می تواند جایگزینی مناسب برای شام (در افرادی که رژیم دارند) باشد. بر خلاف تصور عموم مردم که اسفناج را سرشار از آهن می دانند، این سبزی فقط دارای 3.5 میلی گرم آهن در 100 گرم اسفناج خام است اما ترکیب این سبزی مفید با لبو باعث می گردد تا آهن مورد احتیاج شما توسط لبو تأمین گردد زیرا که آهن موجود در لبو بسیار بیشتر از سبزیجات دیگر جذب بدن می گردد. در ادامه با طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم سالاد اسفناج و لبو :
- 100 گرم برگ اسفناج کوچک
- 7گرم یا یک و یک سوم پیمانه جوانه
- ماش یا گندم
- 2عدد ساقه کرفس نازک (خرد گردد)
- 4عدد لبوی پخته
مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و لبو :
- 4 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 5/4 قاشق چای خوری سرکه
- یک حبه سیر (رنده گردد)
- 2 قاشق چای خوری عسل
- یک قاشق سوپ خوری پیازچه (خرد گردد)
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو :
- ابتدا هر کدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به 4 قسمت ببرید.
ساقه کرفس را نیز در قطعات 2 تا 3 سانتی متری خرد کنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگ های کوچک است، آنها را پس از شست وشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگ های اسفناج را به اندازه های درشت خرد کنید.
- کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس کرفس و لبوی خرد شده را اضافه نموده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
- درست کردن سس سالاد نیز کار سختی نیست؛ کافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سرکه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در کاسه بلوری دیگری با هم مخلوط نموده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان کنید. البته اضافه کردن نمک و فلفل را نیز از یاد نبرید.
- اگر می خواهید این سالاد مزه و ظاهر متفاوتی نیز پیدا کند، چند پر پرتقال پوست کنده به مواد داخل سالاد اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه تهیه سالاد الویه به شکل هویج را در خبرنگاران مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا