طرز تهیه چیز کیک سن سباستین بدون فر در خانه
به گزارش مجله سرگرمی، چیزکیک دسر خوشمزه ای است که انواع مختلفی از آن در دنیای شیرینی پزی وجود دارد. با آنالیز هر کدام می توان تاریخچه جذابی از آن را خواند. از چیز کیک نیوریورکی بگیرید تا چیز کیک یخچالی و ژاپنی که هر یک از دل سرزمین های شرق و غرب راه خود را پیدا نموده اند. در مطالب قبلی دستور تهیه چیزکیک های متنوعی را مرور نموده ایم که می توانید با فر یا بدون فر آن را درست کنید اما این بار برایتان دستوری از دل اسپانیا را خواهیم گفت که خیلی سریع جای خود را در شیرینی فروشی و کافه ها پیدا کرد. شما در این مطلب طرز تهیه چیز کیک سن سباستین بدون فر را خواهید خواند تا همچون قنادها آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک سن سباستین بدون فر
- پنیر خامه ای پر چرب 800 گرم
- شکر 250 گرم
- تخم مرغ بزرگ پنج عدد
- خامه دوبل 360 میلی لیتر
- وانیل یک قاشق غذاخوری
- آرد ساده 60 گرم
طرز تهیه چیز کیک سن سباستین بدون فر
1. قابلمه و قالب را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک سن سباستین بدون فر احتیاج است که مواد گفته شده را از 30 دقیقه قبل در دمای محیط بگذارید تا هنگام ترکیب شدن با دیگر مواد به مشکل برنخورید. حال قالب کمربندی خود را با کاغذروغنی خوب بپوشانید تا جایی که باید آن را به خوبی کناره های قالب فشار دهید. کاغذ باید مستقیم به سمت بالا بچسبد و از بالای قالب آویزان باشد. اندازه آویزان بودن کاغذ چیزی حدود پنج سانتی متر است نه کمتر. قابلمه ای نسوز و بزرگتر از قالب تان برای گرم کردن و پخت چیزکیک تان انتخاب کنید. آن را به مدت 20 دقیقه با حرارت میانه گرم کنید. در صورت داشتن زمان، آن را به مدت طولانی تر هم می توانید روی حرارت بگذارید. از خواندن چیز کیک با پنیر خامه ای برای روزهای تعطیل تان نباید غافل شوید.
2. مواد چیز کیک را آماده کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک سن سباستین به سراغ پنیر خامه ای و شکر بروید. این دو را با سرعت میانه هم زن باید آن قدر بزنید تا شکر کامل حل گردد. تخم مرغ ها را همچون طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در فر، یکی یکی اضافه کنید. تنها دقت داشته باشید که قبل از اضافه کردن تخم مرغ بعدی، مخلوط تان کامل یک دست شده باشد. اطراف کاسه تان را خوب بگیرید. آن را به مواد داخل کاسه اضافه و هم بزنید. آرد را همچون دستور تهیه کیک اسفنجی بدون فر دو تا سه بار الک کنید. آن را کم کم به موادتان اضافه و هم بزنید. در نهایت باید مخلوطی صاف، یک دست و براق داشته باشید.
3. مخلوط را داخل قالب بریزید
در سومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک سن سباستین باید مخلوط را به آرامی داخل قالب بریزید. با کاردک روی آن را صاف کنید. برای خارج شدن حباب های اضافه، قالب کمربندی را چند بار به سطح کارتان بزنید. قالب چیزکیک را برای 45 دقیقه داخل قابلمه موردنظر بگذارید. برای پخت کامل چیزکیک و کناره های آن، در قابلمه را هنگام پخت نباید باز کنید. دقت داشته باشید اگر در آخر روی چیزکیک سن سباستین قهوه ای طلایی نبود باید پنج دقیقه دیگر هم زمان دهید تا پخته گردد.
4. چیز کیک را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک سن سباستین باید قالب را از قابلمه خارج کنید. آن را با روی توری خنک کننده بگذارید. احتیاج است چیزی حدود چهار ساعت یا بیشتر برای خنک شدن زمان دهید. در نهایت قالب را باز کنید. کاغذهای روغنی اطراف را به آرامی جدا کنید. چیزکیک را برای سرو در ظرف موردنظر بگذارید. روی آن را با سس کاتلا و میوه هایی مانند شاتوت یا توت فرنگی تزئین کنید.
نکات تکمیلی پخت چیز کیک سن سباستین
چیز کیک سن سباستین همچون چیز کیک کاتلا برترین گزینه برای دورهمی ها و میهمانی هایتان است که با خواندن نکات تکمیلی زیر به راحتی می توانید از پس آن بربیایید.
طرز تهیه چیز کیک سن سباستین در فر
چیز کیک سن سباستین دسر خوشمزه ای است که آن را در فر و توستر هم می توانید درست کنید. شما در طرز تهیه چیز کیک سن ساستین در فر باید تمامی مراحل بالا را پیش بروید. برای پخت آن قالب را باید برای 40 تا 45 دقیقه در فر بگذارید. هنگام پخت چیزکیک نباید در فر را باز کنید چراکه کناره های آن خام می ماند. در نهایت بایدروی کیک تان حالت سوخته پیدا نموده و لرزان باشد.
قالب چیز کیک سن سباستین
برترین قالب در طرز تهیه چیز کیک سن باستین، قالب کمربندی است که از نشت مایه چیزکیک جلوگیری می نماید. از سویی دیگر به آسانی جدا شده و در ظرف قرار می گیرد. در این قسمت اگر به کاغذ روغنی دسترسی نداشتید باید داخل قالب را آردپاشی کنید. در روشی دیگر قالب را کمی چرب نموده و برای داغ شدن روی حرارت بگذارید. با این کارها چیزکیک دیگر به قالب نچسبیده و به راحتی جدا می گردد.
تزئین چیز کیک سن سباستین
شاید با تماشا ظاهر چیز کیک سن سباستین از تزئین آن پشیمان شوید در حالی که می توانید آن را به برترین شکل برای میهمانی و دورهمی هایتان تزئین و سرو کنید. پودر قهوه، سس کارامل، شکلات بن ماری شده و مارمالاد توت فرنگی برترین گزینه هایی هستند که می توانید آن ها را به کار ببرید. شما در نهایت برش های چیزکیک تان را می توانید کنار یک فنجان قهوه یا شربت آلبالو برای عزیزان تان سرو کنید.
پنیر خامه ای چیز کیک
پنیر خامه ای مهم ترین ماده در تهیه این چیزکیک خوشمزه است که در انتخاب آن باید نهایت دقت را به کار برد چرا که پنیر به دسرتان بافت خامه ای و ابریشمی می دهد. اگر می خواهید عطر وطعم چیز کیک سن سباستین زیر سوال نرود باید از پنیر خامه ای پرچرب، لبنه یا ماسکارپونه بهره ببرید.
تفاوت چیز کیک سباستین با چیز کیک نیویورکی و یخچالی
مهم ترین تفاوت این سه نوع چیزکیک نحوه پخت و پوسته آن ها است. چیزکیک نیویورکی و سن سباستین را باید در فر پخت اما چیزکیک یخچالی با چند ساعت در یخچال ماندن آماده سرو می گردد. چیز کیک یخچالی و نیویورکی با کراست درست می شوند در صورتی که چیزکیک سن باستین بدون کراست است. از سویی دیگر چیز کیک سن سباستین به علت ظاهر سوخته اش در دمای بالای 180 یا 200 درجه سانتی گراد پخته اما برعکس آن چیزکیک نیویورکی در دمای 170 درجه سانتی گراد تهیه می گردد. در آخر اندازه خامه و تخم مرغ چیزکیک سن سباستین نسبت به دسر نیویورکی بیشتر است به همین دلیل مرکز آن نرم تر است.
تاریخچه چیز کیک سباستین
چیزکیک سن سباستین که نسبت به بقیه چیزکیک ها ظاهری متفاوت دارد از دل یکی از شهرهای اسپانیا بیرون آمده است. زادگاه آن را در خیابان معروف Calle 31 de Agosto در شهر قدیمی سن سباستین می دانند. سرآشپز معروف اسپانیایی به نام سانتیاگو ریورا رستورانی در منطقه باسک در دهه 1990 ساخت، او در این مسیر در میان غذاهای رستورانش، متوجه کمبود دسر شد. سباستین ابتدا چیزکیک هایش را با نام کیک پنیر لاوینا به صورت بسته بندی به مردم ارائه می داد که در ادامه با کمی تغییر در روش پخت و مزه، آن ها را با نام چیزکیک سنسباستین به همگان عرضه کرد.
نگه داری چیز کیک سباستین
برترین روش در نگه داری به جای مانده چیزکیک، گذاشتن آن در یک ظرف دربسته و نگه داری آن تا یک هفته در یخچال است. قبل از سرو باید آن را از 30 دقیقه قبل در مای محیط بگذارید. برای نگه داری طولانی مدت در فریزر باید آن را برای یک ساعت در یخچال بگذارید. چیزکیک را با پلاستیک خوب پوشانده و در یک پلاستیک زیپ دار بگذارید. با این کار به راحتی می توانید آن را تا سه ماه نگه دارید. برای سرو باید از شب قبل آن را در یخچال بگذارید تا یخ زدایی گردد.
منبع: کتاب کاله