طرز تهیه ترشی به با طعم و عطری بی نظیر
به گزارش مجله سرگرمی، ترشی به، از ترشی های خوش عطر و طعمی است که احتیاج به ادویه یا سبزی خاصی نداشته و تنها از ترکیب میوه با سرکه و نمک تهیه می گردد. این ترشی بسیار معطر و پرطرفدار است.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - ترشی از چاشنی های مخصوص در آشپزی خاورمیانه است. ترشی انداختن نیز از فرآیند های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی است که از قرار دادن مواد مختلف در محلولی از سرکه و نمک حاصل می گردد. ترشی هلو، ترشی گیلاس، ترشی قیسی و ترشی میوه به از ترشی های بسیار لذیذ و خوش عطر میوه ای هستند که هواداران زیادی دارند. از این رو در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه ترشی به را به دو روش بسیار خوشمزه، به شما آموزش دهیم.
ترشی به
مواد لازم | |
میوه به | 1 کیلوگرم |
سرکه سیب | 1 لیتر |
نمک | 1/2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
- کرک های روی پوست میوه های به را گرفته و سپس آن ها را بشویید.
- اجازه دهید به ها کاملا خشک شوند، سپس آن ها را چهارقاچ نموده و دانه ها و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید.
- میوه به را به صورت خلالی خرد کنید و حدود یک ساعت روی دستمال نخی تمیزی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته گردد.
- سرکه و نمک را مخلوط نموده و هم بزنید تا نمک در سرکه حل گردد.
- خلال های به را در شیشه های تمیز و استریل ریخته و سرکه را روی آن ها بریزید تا شیشه کاملا پر گردد.
- در شیشه ها را محکم بسته و به مدت 2 هفته در محلی تاریک قرار دهید تا برسد.
نوش جان …
نکته: شما می توانید در تهیه این ترشی به را رنده کنید. همچنین توصیه می گردد ترشی به را همراه با آبگوشت، عدس پلو و دمپختک میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
ترشی به با ادویه
مواد لازم | |
میوه به متوسط | 3 عدد |
سرکه سیب | 3+1/4 فنجان |
شکر | 2 فنجان |
دانه فلفل سیاه | 10 عدد |
برگ بوی تازه | 1 عدد |
دستور تهیه
- سرکه سیب، دانه های فلفل، برگ بو و شکر را در قابلمه ای با سایز متوسط ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا به جوش آید و شکر حل گردد، سپس حرارت را کم کنید.
- به ها را شسته، پوست گرفته، چهارقاچ نموده و دانه های وسط آن ها را خارج کنید.
- هر قاچ به را از طول به 3 قسمت تقسیم کنید.
- ورقه های به را به آرامی به سرکه در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 30-20 دقیقه در سرکه بجوشند تا نرم شوند.
- پخته شدن به را با فرو بردن چنگال در آن تست نموده و سپس حرارت را خاموش کنید.
- ترشی میوه به را در بطری های شیشه ای کاملا تمیز و استریل بریزید و روی آن را با سرکه به جامانده بپوشانید.
- اجازه دهید ترشی خوشمزه به در دمای محیط کاملا خنک گردد، سپس در بطری ها را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان …
سخن آخر
ترشی میوه به که عطر بی نظیری دارد، به راحتی تهیه شده و خیلی سریع آماده مصرف می گردد؛ بنابراین این ترشی ساده و خوش طعم را در منزل درست کنید و با مصرف آن از خواص میوه به نیز بهره برید. اما با توجه به فرارسیدن فصل پاییز و در دسترس بودن این میوه خوشمزه، پیشنهاد می کنیم تا با طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه این مربا نیز در خبرنگاران آشنا شوید.
آیا شما این ترشی را تا به حال درست نموده اید؟ شما چه ادویه هایی به این ترشی بی نظیر اضافه می کنید؟ در صورت تهیه ترشی میوه به، تجربیات خود را در این زمینه با ما و دیگر کاربران خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.com