دستور تهیه پاستیل ساده خانگی کشدار

به گزارش مجله سرگرمی، پاستیل یکی از خوراکی هایی است که در سرتاسر جهان هواداران خاص خود را دارد پس طرز تهیه پاستیل خانگی سالم را آموزش ببینید و در منزل تهیه کنید

دستور تهیه پاستیل ساده خانگی کشدار

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

مواد اولیه مقدار

پودر ژله 1 بسته(طعم دلخواه)

گلوکوز2 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری

شکر1 قاشق غذاخوری

آب1 فنجان

مرحله اول

ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب نموده و پودر ژله دلخواه را درون آن می ریزیم و سپس یک فنجان آب سرد را اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب شده و یکدست گردد.

مرحله دوم

سپس کتری را تا نصفه آب نموده و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری آماده گردد.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری مخلوط پودر ژله را هم زده و سپس 2 قاشق گلوکوز را اضافه نموده و آن را به خوبی در مواد حل می کنیم و سپس 2 قاشق پور ژلاتین را اضافه نموده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست گردد.

مرحله چهارم

سپس یک قاشق شکر را اضافه نموده و به خوبی هم می زنیم و اجازه می دهیم مدتی روی حرارت بخار آب قرار داشته باشد و سپس کف هایی که در سطح کاسه به وجود آمده را به یاری یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف گردد.

مرحله پنجم

در آخر مواد مایع درون کاسه را با یک قاشق درون قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا پاستیل های ما آماده گردد.

پاستیل خانگی جزو دسر - انواع ژله میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .

پاستیل خانگی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 دی 1399 بروزرسانی: 4 دی 1399 گردآورنده: fixfun.ir شناسه مطلب: 1350

به "دستور تهیه پاستیل ساده خانگی کشدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه پاستیل ساده خانگی کشدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید