سفر به آمریکا: خطرناک ترین ایالات آمریکا برای پلیس ها کدامند؟

به گزارش مجله سرگرمی، کار افسران پلیس آسان نیست و در واقع می تواند خطرناک هم باشد. این شغل پر از استرس، به لحاظ فیزیکی سخت و از نظر روحی نیز خسته کننده است. افسران پلیس باید هشیار و همیشه از اتفاقات محیط اطراف خود مطلع باشند تا در صورت بروز هر گونه خطر احتمالی، آمادگی کامل داشته باشند.

سفر به آمریکا: خطرناک ترین ایالات آمریکا برای پلیس ها کدامند؟

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور آمریکا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور آمریکا از نیویورک، واشنگتن، لس آنجلس، سان فرانسیسکو و لاس وگاس دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

پلیس ها هر لحظه ممکن است هنگام انجام وظیفه مورد اصابت گلوله یا حمله تبهکاران قرار گیرند، در تصادفات جاده ای درگیر شوند یا حتی در معرض بیماری های خطرناک باشند. این خطرات در برخی مناطق، بیش از نقاط دیگر است. فهرستی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، ایالاتی هستند که بیشترین تعداد کشته از افسران پلیس حین انجام وظیفه را دارند.

تگزاس

ایالت تگزاس در مقایسه با ایالت های دیگر، بیشترین تعداد افسران پلیس کشته را داشته است. گزارش کشته شدن اولین پلیس این ایالت در سال 1791 به ثبت رسید. از آن موقع تا کنون، تگزاس 1682 افسر پلیس از دست داده است. از این میان، اصلی ترین دلیل کشته شدن افسران پلیس، اصابت گلوله بوده که 1097 کشته بر جای گذاشته است. دومین دلیل کشته شدن، تصادفات جاده ای بوده که 169 قربانی داشته است. خطرناک ترین منطقه ایالت تگزاس، شهر هیوستن است که طی سال های گذشته 113 افسر پلیس را به کام مرگ کشانده است. هیوستن شهر عظیمی است که با 9.9 نفر خلافکار از هر هزار نفر، نرخ وقوع جرم بالایی دارد. این رقم برای کل ایالت تگزاس 4.06 بر هر هزار نفر است. نرخ بیکاری در این شهر 4.7 درصد بوده و همین طور میزان 17.9 درصد از جمعیت این شهر دوران دبیرستان را به اتمام نرسانده اند. سطح پایین سواد مردم در این شهر، ارتباط مستقیمی با جنایت های خشونت آمیز دارد. در شهر هیوستن، سازمان های عام المنفعه ای وجود دارند که سعی می نمایند شرایط را برای ادامه تحصیل دانش آموزان فراهم نمایند.

کالیفرنیا

طی سال های گذشته، ایالت کالیفرنیا 1571 افسر پلیس از دست داده است. اصلی ترین دلیل کشته شدن افسران پلیس در این ایالت اصابت گلوله بوده که 724 کشته بر جای گذاشته است. دومین دلیل مرگ افسران پلیس، تصادفات جاده ای با 184 کشته است. اداره پلیس لس آنجلس با 206 کشته، بیشترین تعداد افسران کشته شده در کل ایالت کالیفرنیا را دارد. تقریبا 50 درصد از این تلفات به علت اصابت گلوله بوده است. لس آنجلس شهری عظیم بوده که در پرجمعیت ترین منطقه کشور واقع شده است. نرخ وقوع جرم های خشونت آمیز در این شهر 4.98 نفر بر هر هزار نفر است. در لس آنجلس مناطق فقرزده بسیاری وجود دارد که در آن ها، فعالیت های تبهکارانه از جمله قاچاق مواد مخدر، امری شایع و معمول است. با این حال آمار منتشر شده، نشان می دهد میزان وقوع جرم و جنایت طی 10 سال اخیر در لس آنجلس رو به کاهش است.

نیویورک

تا کنون 1375 افسر پلیس حین انجام وظیفه در نیویورک کشته شده اند. باز هم دلیل اصلی اصابت گلوله بوده که 530 کشته بر جای گذاشته است. اداره پلیس شهر نیویورک تا کنون 856 افسر پلیس خود را از داده که 99 نفر از این تعداد در پی حملات 11 سپتامبر کشته شده اند. 325 فقره مرگ بر اثر تصادفات جاده ای تا این لحظه گزارش شده است. نیویورک مدت هاست که به عنوان شهری با نرخ وقوع جرم و جنایت بالا شناخته می گردد، اما اکنون این میزان در حال کاهش است. طی دهه های 80 و 90 میلادی، جرم هایی که در ارتباط با قاچاق مواد مخدر بودند، افزایش چشمگیری داشتند که از آن موقع تا کنون، این میزان رو به کاهش است. اداره پلیس نیویورک، اولین سازمانی بود که از راهبرد COMPSTAT برای کاهش جرم و جنایت و نیز افزایش سطح کیفی زندگی مردم استفاده کرد (طی این راهبرد، دولت از آمار و ارقامی که در سیستم های کامپیوتری خود ثبت نموده، اقدام به کاهش جرم و جنایت می نماید).

ایلینوی

ایالت ایلینوی از دست دادن 1013 افسر پلیس را تجربه نموده است. درصد زیادی از این تعداد (636 نفر) به ضرب گلوله کشته شده اند. همان طور که در خصوص دیگر ایالت ها اشاره کردیم، بیشترین تعداد مرگ افسران پلیس در شهرهای عظیم هر ایالت اتفاق می افتد. ایالت ایلینوی هم از این قاعده مستثنی نبوده و شیکاگو، خطرناک ترین شهر این ایالت برای پلیس ها محسوب می گردد. با این حال، از سال 2011 تا کنون، مرگ هیچ افسر پلیسی در این شهر گزارش نشده است. نرخ وقوع جرم در شیکاگو بالاتر از حد معمول است. جنایاتی مثل قتل در شیکاگو بسیار شایع است و همچنین در قسمت های جنوبی شهر انواع و اقسام جنایات رخ می دهد. قسمت های جنوبی شهر عمدتا فقیر بوده و سطح آموزش در آن پایین است که به جولانگاهی برای تبهکاران مبدل شده است. میزان وقوع قتل در سال 2016 نسبت به 2015 بسیار بیشتر شده و پلیس نیز در پاسخ، به مقابله با گروه های تبهکاری برخاسته است.

پنسیلوانیا

ایالت پنسیلوانیا تا کنون 824 افسر پلیس خود را از دست داده است. بیشترین میزان تلفات این ایالت در اداره پلیس فیلادلفیا با 255 کشته بوده است. از میان افسران کشته شده، 126 نفر بر اثر اصابت گلوله به قتل رسیده اند. جنایات خشونت آمیزی مانند تیراندازی و قتل که طی 10 سال گذشته با کاهش روبرو بوده، بار دیگر رو به افزایش است. مانند دیگر ایالات این فهرست، نگرانی های اصلی در پنسیلوانیا افزایش فعالیت های گروه های تبهکاری است.

اوهایو

در تاریخ ایالت اوهایو، مرگ 780 افسر پلیس به ثبت رسیده است. در این ایالت، دو شهر وجود دارند که تعداد پلیس های کشته شان تقریبا برابر است. شهر کلیولند با 107 کشته که 75 نفر به ضرب گلوله کشته شده اند و شهر سین سیناتی با 98 کشته که 52 نفر با اصابت گلوله کشته شده اند، تقریبا آمار برابری دارند. در سال 2014، کلیولند به لحاظ نرخ وقوع جرم در رده پنجم در ایالت متحده نهاده شد که دلیل اصلی اش، وجود فعالیت های تبهکارانه و نیز افزایش خشونت بچه ها در خانه بود. در سین سیناتی نیز شرایط مانند کلیولند است. با این حال، سین سیناتی زمانی شهری بسیار آرام با میزان وقوع جرم اندک بود. شورش ها و ناآرامی هایی که با شلیک پلیس به سمت یک فرد غیرمسلح 19 ساله آفریقایی-آمریکایی به نام تیموتی توماس در سال 2001 صورت گرفت، نقطه آغازی بر وقوع انواع جرم و جنایت در این شهر بوده است. از آن موقع تا کنون، جنایت های خشونت آمیز به ویژه در مناطقی که به لحاظ اجتماعی و مالی در سطوح پایینی قرار دارند، رو به افزایش بوده است.

فلوریدا

فلوریدا در مجموع 772 افسر پلیس خود را از دست داده که 409 نفر به ضرب گلوله کشته شده اند. به نظر می رسد در این ایالت، افسر گشت عظیمراه خطرناک ترین پست اداره پلیس است که بیشترین تعداد کشته شدگان نیروی پلیس در همین بخش بوده است. در بخش گشتی عظیمراه، 45 افسر پلیس کشته شده اند که از میان آنان 18 نفر با اصابت گلوله جان خود را از دست داده اند. در کل، با در نظر دریافت کشته شدگان سازمان پلیس Metro-Dade میامی و نیز اداره پلیس این شهر، این تعداد به 61 نفر می رسد. در واقع، امکان قربانیِ جرم های خشونت آمیز شدن در میامی 1 به 85 است. در بسیاری از مناطق شهر میامی نرخ بیکاری بالا است. این میزان طی آخرین گزارش ها بالای 10 درصد بوده است. بیکاری، ارتباط مستقیمی با وقوع انواع و جرم و جنایت در این شهر دارد.

میسوری

اداره پلیس میسوری، 636 تن از خواهران و برادران خود را از دست داده است. از این تعداد، 393 نفر بر اثر اصابت گلوله جان باخته اند. اداره پلیس سنت لوئیس با 170 کشته، بیشترین تعداد کشته شدگان را داشته است. سنت لوئیس رقم بسیار بالای 16.86 فقره جرم بر هر 1000 نفر را دارد که این شهر را به یکی از ناامن ترین شهرهای کشور تبدیل نموده است و همینطور از نظر پلیس فدرال آمریکا (FBI) این منطقه خشن ترین شهر کشور نیز محسوب می گردد. دلایل افزایش وقوع جرم و جنایت در این شهر را می توان در دسترسی آسان و ارزان به هروئین و نیز فرایند رو به رشد قاچاق مواد مخدر توسط مکزیکی ها جستجو کرد. مناطق این شهر آکنده از فقر، بیکاری و ناامیدی است. چندین سازمان عام المنفعه با تمرکز بر نوجوانان و جوانان، برای جلوگیری از ترک تحصیلِ آنان و نیز عدم استفاده از مواد مخدر، در این شهر در حال فعالیت هستند.

جورجیا

پلیس ایالت جورجیا تا کنون 597 نفر از افسران پلیس خود را از دست داده که 395 نفر به ضرب گلوله کشته شده اند. اداره پلیس آتلانتا 85 نفر از این افسران را به علت نرخ بالای وقوع جرم در این شهر از دست داده است. آتلانتا زمانی خطرناک ترین شهر کشور تلقی می شد، اما پلیس این شهر با سرکوب جرم و جنایت، این میزان را تا 55درصد کاهش داده است.

کنتاکی

از زمان آغاز ثبت مرگ افسران پلیس، کنتاکی 581 نفر را از دست داده است. اغلب این کشته شدگان بر اثر اصابت گلوله جان باخته اند. لویی ویل با 82 افسر پلیس کشته شده، خطرناک ترین شهر ایالت کنتاکی محسوب می گردد. در این شهر، نرخ دزدی از خانه با نرخ 44.17 خانوار بر هر 1000 خانه، بسیار بالا تلقی می گردد. وقوع جنایات خشونت آمیز 6.32 نفر از هر 1000 نفر است. منطقه وست لویی ویل در این شهر، به علت کمبود کارخانجات و شرکت های صنعتی و در نتیجه بیکاری از جمله فقیرترین مناطق کشور قلمداد می گردد.

فقر، عاملی برای خشونت

هر یک از ایالاتی که در این فهرست معرفی گردید، مناطقی دارند که با فقر، نرخ بالای بیکاری و سطح آموزشی پایین دست و پنجه نرم می نمایند. در تمامی این مناطق، خشونت رو به افزایش است. ناامیدی و دلسردی ساکنان این مناطق دلیل اصلی وقوع جرم بوده که در نهایت این مکان ها را به نواحی خطرناکی برای نیروی پلیس و نیز غیرنظامیان تبدیل می نماید.

منبع: کجارو
انتشار: 4 بهمن 1399 بروزرسانی: 4 بهمن 1399 گردآورنده: fixfun.ir شناسه مطلب: 1402

به "سفر به آمریکا: خطرناک ترین ایالات آمریکا برای پلیس ها کدامند؟" امتیاز دهید

6 کاربر به "سفر به آمریکا: خطرناک ترین ایالات آمریکا برای پلیس ها کدامند؟" امتیاز داده اند | 2.7 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به آمریکا: خطرناک ترین ایالات آمریکا برای پلیس ها کدامند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید